Start verkoop nieuwbouwproject Nieuwe Havenstraat

Het project Nieuwe Havenstraat bestaat uit een gevarieerd aanbod in woningen: 14 herenhuizen, 8 vrijstaand-geschakelde stadswoningen en 9 appartementen. Deze intieme woonwijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk en heeft ruimte voor parkeren in de halfverdiepte parkeergarage, die wordt gerealiseerd aan de doorgetrokken Hoflaan. Het plan is gelegen op de locatie van de oude busterminal en wordt ingesloten door de Prins Bernhardlaan en de Havenstraat.

Iedere woning heeft een eigen identiteit door unieke kenmerken: brede statige gevels, wisselende dakgoten, afwijkende kapvormen en statige bordestrappen. Door deze variatie ontstaat een gevarieerd en afwisselend straatbeeld. De woonoppervlakten van de woningen variëren van ca. 149 tot 209 m².
Er komen 9 appartementen, waarvan 1

penthouse. De woonoppervlakten van de appartementen variëren van ca. 101 tot ca. 140 m². De woonwijk heeft een goede aansluiting met de omgeving en een ideale ligging; het station aan de westzijde en het centrum van Alphen aan den Rijn op korte afstand.

Heeft u interesse in één van deze prachtige herenhuizen, vrijstaand-geschakelde stadswoningen of appartementen? Op donderdag 5 juli gaat dit nieuwbouwproject in verkoop! U bent dan van harte welkom tussen 17.00-19.00 uur bij Bagels & Beans aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn. Het verkoopteam staat voor u klaar!

Nieuwe Havenstraat website

Leendert Steijger

Namens M3 Architecten
over “De Nieuwe Havenstraat”
datum: 27 juni 2018

Start verkoop nieuwbouwproject Nieuwe Havenstraat
Getagd op: