interieur impressie-1

interieur impressie-2

exterieur impressie-1

Hanzepoort in het Hanzekwartier vol gas in verkoop.

Wonen in het project “Hanzepoort” biedt u alle gemakken die de omgeving te bieden heeft. Tenslotte woont u in dit prachtige appartementencomplex op loopafstand van winkelcentrum Suydersee, aan dé toegangsweg van Dronten met het treinstation op steenworp afstand.

Diversiteit in appartementen:
Het complex wordt als een kwadrant gebouwd waar 59 appartementen gerealiseerd worden, verdeeld over 5 woonlagen. De appartementen verschillen van maatvoering en indeling waarbij er appartementen met 1 slaapkamer van 52m² tot appartementen met 3 slaapkamers van 111m² zijn. De architectuur met verschillende woonlagen biedt tevens diversiteit in de ligging van de appartementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuin op het westen, een balkon op het westen/zuiden of een riant dakterras. Voor ieder wat wils.

Op het binnenterrein van het complex kunt u parkeren op eigen grond, waarbij ieder appartement een privé-parkeerplaats heeft. Vanwege het aantal parkeerplaatsen is de parkeergelegenheid zeer ruim.

Verschillende appartementen:
De 5 verschillende woningtypen liggen verdeeld door het gebouw, waardoor er een keuze voor de ligging en de woonlaag bestaat

De appartementen worden uiteraard zeer goed geïsoleerd en luxe afgewerkt. De keuze voor extra luxe sanitair en tegelwerk is aan u.
De appartementen worden voorzien van afgedopte aansluitingen voor de keuken. De keukeninrichting wordt niet geleverd.

Enkele kenmerken van de appartementen:
* zeer energie zuinig = nóg lagere lasten
* daken voorzien van zonnepanelen
* hoogwaardig sanitair
* hoogwaardig tegelwerk
* complex voorzien van 2 liften
* voorzien van privé parkeerplaats
* woningborg garantie regeling

Koopsommen: vanaf € 142.500,- v.o.n.
Verwachte start bouw: begin 2019

Hanzepoort website

Leendert Steijger

Namens M3 Ontwikkeling
over “Hanzepoort”
datum: 11 juli 2018

Hanzepoort in het Hanzekwartier vol gas in verkoop
Getagd op: