Viering hoogste punt Hotel Flight Forum

Op vrijdag 8 maart was het zover. Hoewel het hoogste punt al rond de kerst bereikt was. Was na de feestdagen en later het carnaval dan eindelijk een moment in de planning om deze heugelijke gebeurtenis te vieren. Alvorens een presentatie door de aannemer Banbouw over het proces kregen alle betrokken partijen een rondleiding over de bouwplaats.

Nadat men met de bouwlift naar het dak was getransporteerd waar je een fenomenaal uitzicht had over het vliegveld Eindhoven en aan de horizon de stad Eindhoven, vervolgde wij onze weg naar beneden. Verdieping na verdieping konden vele stadia van de bouw bekeken worden.

Nu alles nog open ligt is goed te zien hoe de strenge Duitse brandveiligheidsregels (Duitse hotelier) zijn impact hebben op het gebouw. Na het vele puzzelwerk in het ontwerp is nu van belang dat alles uiterst nauwkeurig wordt vervaardigd op het Flight Forum.

Het blijkt dat de bouw van dit hotel volledig op planning ligt en dat al voor de zomer de oplevering gaat plaatsvinden. Wij zijn reuze benieuwd naar het eindresultaat.

Janick van der Meiden

Namens M3 Architecten
over “Flight Forum Hotel”
datum: 9 maart 2019

Viering hoogste punt Hotel Flight Forum