Dubbel Dordrecht

In Dordrecht gaan binnenkort twee projecten in verkoop. Momenteel wordt er gezocht naar een geschikte aannemer voor beide projecten.

Als eerste hebben wij de Patersweg. Een moderne kijk op de jaren ’30 tuindorp wijken. Als voorbeeld is hier voornamelijk gekeken naar de Vogelwijk in Den Haag van architect A.J. Kropholler. Het bijzondere aan dit blok is dat in de royale tuinen op vier kavels een mantelzorgwoning als optie gesitueerd mag worden.

De woningen zelf zijn ook zeer ruim opgezet met woonkamers vanaf 40m2. Daarnaast heeft elke woning ook nog een voortuin wat bijdraagt aan het groene karakter van dit blokje.

Daarnaast ontwikkelen wij tegelijk het Papeterspad meer gelegen in het centrum van Dordrecht. Dit een modern blok waar elke woning zijn eigen unieke stijl heeft maar als ensemble toch één geheel vormt.

Met verschillende opties is de woning te personaliseren en/of extra ruimte toe te voegen.

Binnenkort komen wij met meer informatie en gaat de website van deze twee projecten online. Daarnaast zal er ook een workshop worden georganiseerd waarvoor wij iedereen hartelijk uitnodigen.

Janick van der Meiden

Namens M3 Ontwikkeling over
‘Wonen in Dordt’
datum: 15 mei 2019

Dubbel Dordrecht
Getagd op: