Bureau

Ons kantoor en wie werken er bij M3 Architecten

M3 Architecten is een in Rijswijk (ZH) gevestigd architectenbureau, dat wordt geleid door de partners Leendert Steijger en Edwin Smit. Het bureau is in 1990 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bureau dat beschikt over een uitgebreid netwerk van vaste relaties waarmee regelmatig wordt samengewerkt. Het werkterrein van M3 strekt zich uit van woningbouw en stedenbouw tot uiteenlopende vormen van utiliteitsbouw.

M3 is een hecht collectief dat opereert in ontwerpteamverband waarbij teamleden, elk met hun eigen ervaring en achtergrond, elkaar inspireren en aanvullen. Door de jaren heen hebben meerdere zzp’ers en stagiaires ons als team versterkt maar hieronder vindt u onze vaste medewerkers.

De antwoorden van onze projecten zijn vaak zoekend en expressief van aard. Alles met een doel, de ruimtelijke omgeving transformeren tot een bruikbaar en zinnenprikkelend geheel. Onze onderzoeken naar nieuwe en andere mogelijkheden monden uit tot nieuwe innovatieve denkrichtingen. Naast onderzoek is ontwikkeling een belangrijk onderdeel in M3. Nieuwe en andere mogelijkheden ontwikkelen en deze ook tot uitvoering brengen zorgt voor verrassende opgaven. De stedenbouwkundige en architectonische transformaties van M3 ontstaan door het aanbrengen van volgorde en hiërarchische ordening in de omgeving en het gebouw. Het gaat in deze ordeningsprocessen voor alles om mensen te voorzien in hun behoeftes en het verbeelden van hun dromen. Onze architectuur schept nieuwe relaties en daarmee de mogelijkheden om meerdere betekenissen en meer diepgang te verlenen.

Leendert Steijger

Partner / architect

Edwin Smit

Partner / architect

Christine Liu

Architect

Janick van der Meiden

Architect

Hans Heesen

Bouwkundig tekenaar

Bao Ngoc Le

Architect

Christian Steijger

Partner
M3 Projectontwikkeling B.V.

Julian van Ginneken

3D Modelleur