Startschot Project GOUD.

Onthulling van het bouwbord met Wethouder Rogier Tetteroo

Spoorzone A1.West locatie

Gouda

21 mei 2020

Met deze feestelijke onthulling op gepaste afstand is het startschot gegeven van het Woningbouwproject GOUD. Leendert Steijger onthulde samen met de wethouder Rogier Tetteroo het bord met de informatie over het project.

Want er gaat inderdaad iets bijzonders gebeuren op deze locatie. Samen met de A1.Oost locatie is dit de pioneer in een veel groter ontwikkelingsplan van het Spoorzone gebied. Deze twee projecten worden de entree van Gouda.

Niet alleen zijn functie als poortwachter maar voornamelijk het beoogde ontwerp en de combinatie van vele gebruiksvormen maakt dit gebouw uniek. Mensen hoeven niet samen tijd door te brengen in dit gebouw maar er wordt alle ruimte voor geboden. Community-vorming is een kernwaarde in de opzet van het complex.

Deze locatie is een lastige locatie qua geluidsbelasting. Vanaf de eerste massa studie is dit dan ook een aandachtspunt geweest voor het ontwerp. Technische gevels, buitenruimtes en installaties garanderen een goed wooncomfort. Daarnaast is er zelfs een rusttuin geïntegreerd in het ontwerp waar bewoners voor stedelijke begrippen in alle rust kunnen vertoeven en samenkomen.

Kortom een project voor ieder wat wils met vele verschillende woonproducten. Bent u starter, gepensioneerd of heeft u kinderen thuis hebben wij een woonproduct voor u in dit project. Maar ook als u een bijzondere woning met prachtig uitzicht zoekt of als u een huis zoekt met kantoorruimte kunnen wij u helpen.

Schrijf u alvast in en blijf als eerste op de hoogte over Project GOUD op www.woneningoud.nl.